+420 723 032 597 [email protected]
Služby Ceník Vybavení Náš tým

Radka Vilímová

Kondiční trénink

Diagnostika pohybového aparátu

Zdravotní cvičení

Ráďa v TG působí jako osobní trenér se specializací na kondiční trénink, diagnostiku pohybového aparátu a zdravotní cvičení.

Odjakživa mě pohyb naplňoval. Nacházela jsem v něm oporu, pochopení a především smysl.

Od běhání 24 km jen tak pro radost, přes komerční aerobik zakončený certifikátem a účasti na hned několika OCR závodech jsem se dostala řetězcem náhod a situací až do Tvůj Gym.

Díky skvělé partě ve fitku jsem měla možnost vyzkoušet všechny různé přístupy k pohybu. Mé srdce si nakonec získala především kalistenika a tréninky zaměřené primárně na funkční a mobilní tělo.

Strava si v mém srdci našla taktéž své místo a vášeň pro zdravé stravování ve mně ještě více utvrdila půlroční spolupráce s Láďou Žatečkou.

Kvůli ne úplně snadné autoimunitní nemoci jsem začala studovat své tělo. Přála jsem si toho od života totiž víc než invalidní důchod ve dvaceti. Skládala jsem pomyslné puzzle, které mi začaly do sebe čím dál tím víc zapadat a s nimi se lepšil i můj zdravotní stav. Naučila jsem se svoje tělo zase správně vnímat. Dostala jsem se do fáze, kdy jsem se o ta všechna poznání chtěla začít dělit s ostatními. S ostatními, kteří třeba taky bojovali, s ostatními, kteří to zrovna potřebovali.

Protože stejně tak dobře jako jsem věděla, že mi dává smysl pohyb, jsem věděla, že moje cesta spočívá v tom, tu být pro ostatní. Být tu pro Tebe…

Nyní jsem již certifikovanou kondiční, funkční a rehabilitační trenérkou, jsem pro každou špatnost a čím víc tomu všemu rozumím, tím víc roste moje vášeň toho o lidském těle zjišťovat ještě víc. A kde jinde bych se o to měla dělit s ostatními než tam, kde to celé začalo? :)